Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A google és a masszázshirdetések

Masszázsinfó és google nagyjából olyan, mint az egér és az elefánt.
Vagy az egér bolhája és az elefánt nagypapája.

A masszázsinfó szerkesztőségének tizenéves életében eddig a legnagyobb esemény az volt, amikor válaszolt nekünk a Google munkatársa.
A teljes nevét nem árulta el, az nyilván stratégiai titok, a keresztnevét írta alá később is, viszont így is a google teljes gépezetét képviselte felénk, mi pedig nem tudjuk azóta sem, ki megy szembe a forgalommal.

A sztori röviden: letiltották a masszázsinfó (http://masszazsinfo.hu) hirdetését, mégpedig a prostitúcióra utaló tevékenység miatt. Annak ellenére, hogy az oldalon folyamatosan szigorodnak a megjelenés  szabályai, utoljára ezév november elején deklaráltuk, hogy a cicabugyik nálunk nem hirdethetnek.
A Google titkos vezetéknevű Dánielje elárulta nekünk: az a baj az oldalunkkal, hogy vannak rajta érzéki és erotikus masszázst hirdető oldalakra mutató linkek is.
Azonnal eltávolítottuk valamennyit.
Dániel tovább csavarta a dolgot, mire újabb irtás következett, fő az együttműködés, a jóviszony meg minden, de Dániel még többet követelt, végül már azzal is baja volt, ha olyan oldalra mutató link szerepelt a masszázsinfón, amin érzéki oldal linkje van.

Ekkor döntöttünk úgy: nem annyira fontos nekünk a google hirdetés, majd erősítünk másütt.
Visszatettük a masszázsinfóra az összes legyalult linket, amire még érkezett Dánieltől egy kérdőív, amiben a google hirdetőit arra kéri, hogy a kitöltésével segítsék a google munkáját.
Azután, hogy kirekesztett minket abból a körből, amelyiktől a segítséget várja.

Mindez még nem lenne érdekes, végül is mindenki szabadon dönt az üzleti feltételeiről, nálunk sem hirdethet bárki - csakhogy.

Mi lenne, ha egy ilyen mamut következetesen alkalmazná a szigorú szabályokat, ezek egyformán lennének érvényesek mindenkire és miután a masszázs szóra a google találati listáját másfél évig vezető masszazsinfo.hu nem hátrébb került, hanem az érdemtelenül ráakasztott felnőtt tartalom miatt teljesen eltűnt onnan, ugyanakkor mind a találati listában, mint a hirdetések között látható nyíltan erotikus illetve érzéki tartalom.

A google igazán jól teszi a dolgát.
Ha van egy oldal, amelyik élesen szembefordul a masszázs és a szexuális szolgáltatások összemosásával, azt ki kell tiltani mindenhonnan, legyen a tér az összemosóké.
Így aztán épp az ellenkezőjét érjük el, mint amit fennen hirdetünk.

Szabad hozzá egy icipicit gratulálni?

 

masszazshirdetesek_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://masszazsinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr153475607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása