Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A masszazsinfo.hu XIII. évfolyama elé

Igen, a hónap végén leszünk 12 évesek.
A masszázsinfó 2000 augusztusában indult.

masszazsinfo.jpg

Nyertes csapaton ne változtass - ezért az oldal nagyjából 10 éve ugyanúgy néz ki, ám lassan az idő elhalad mellettünk, ezért a nyár elején korszerűsíteni kezdtük az oldalt és remélhetőleg a születésnapunkra elkészülünk vele.

Addig is összefoglaljuk, miért szeretik a masszőzök és a vendégek a masszázsinfót!

Mert szeretik, az nem kérdés!

Ha nem szeretnék, már régen bezárhattunk volna!

De nem zártunk be, mert mindig vannak, akik nálunk szeretnek megjelenni és ebből következik, hogy tőlünk olyan vendégek hívják őket, akiket szívesen fogadnak.

Vajon miért?

Talán mert mindig odafigyeltünk a színvonalra?

Mert a minőség mindig előbbre volt a mennyiségnél?

Igen, ezt letagadni sem tudnánk, a masszázsinfó szerkesztősége azt tartotta a legfontosabbnak, hogy a lapjain csak olyan szolgáltatók jelenhessenek meg, akik miatt nem kell szégyenkeznünk az olvasóink, azaz a masszázsra járó IGÉNYES úriemberek előtt.

A problémás szolgáltatókat az első perctől kezdve kiszűrtük és ugyanezt tettük azokkal a régi hirdetőinkkel, akik a pénz szagát megérezve sokat engedtek a színvonalból, netán elindultak a lejtőn és mindent elvállaltak, csak jöjjön a vendég.

Az évtizede következetes munkánk gyümölcse beérett: akik rákattintanak a masszázsinfóra, azok pontosan tudják, hogy csakis megbízható masszőzök közül választanak, akik adják az arcukat a hirdetésükhöz, tudnak masszírozni és viselkedni is, nem csak a pénzre utaznak és színvonalas helyen színvonalas szolgáltatást nyújtanak.

A többi szolgáltató más oldalakon, sok szétrakott lábú és kitakart fejű "masszőz hölgy" társaságában hirdeti magát és acsarkodik a masszázsinfóra, mert ő ott többé már nem hirdethet, vagy eleve be sem jutott.
Mi nevét sem tudjuk ezeknek az oldalaknak, csak azt, hogy masszázsinfóból van már minimum nyolc, mert aki újabb masszázsoldal beindítására adja a fejét, az minket másol, nem a többieket.

Mi továbbra is szívesen közöljük a tisztességes masszőzök színvonalas hirdetéseit és ígérjük, hogy ha erre már nem lesz igény, akkor bezárjuk a masszázsinfót.
Az eredetit.
Azt, amelyik nemsokára megújulva elkezdi a XIII. évfolyamát.

Ezt itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://masszazsinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr824706420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása