Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A masszázsinfó legfontosabb oldalai

Masszázsinfó

Bemutatni nem kell, ismerjük 20 éve. Mint a rossz pénzt? De vajon a szerkesztőség melyik oldalakat tartja a legfontosabbnak? Hát nézzük, szép sorjában!

Mi van a masszázsinfón?

Mi lenne? Masszázshirdetések. Meg még sok minden más is. Ezt mutatja be az az oldal, amit nem sokan néznek, talán mert hosszú és kevés a kép rajta. Hogy mitől más ez a masszázsoldal, mint a követői, azt képekben elmondani nem lehet. Meg kell tapasztalni, ahhoz viszont vagy hirdetni kell rajta, vagy meg kell ismerni a hirdetőit.
Más oldalakkal ellentétben a masszázsinfón nincsenek "problémás masszőrök".

Masszázsblog és más blogok.

Olvasni lehet a masszázsról, híreket, beszámolókat, közleményeket, információkat, kis színeseket és nagy fehéreket! :-)

Masszázsapró

Ingyen lehet feladni masszázshoz kapcsolódó hirdetéseket, eladom a masszázspadomat, vennék egy másikat, elcserélném a megunt kolléganőmet masszázsolajra,  vállalkozásba társulnék műkörmös és jós tapasztalattal, gyógymasszázst vállalok fürdőben és konyhában, ilyesmi. Ha önnek van valaki hirdetni valója, kattintson ide és dobja föl!

budapest_masszazsterkepe.jpgBudapest masszázstérképe

Olvasók kérésére - nevesen Péter és Zoli egy baráti sörözés alkalmával javasolták - felpakoltuk a hirdetőiket egy Budapest térképre, hogy hely alapján is ki lehessen választani az áhított masszázs szolgáltatót.

Masszázs és egészség

Gyűjtemény azokból az írásokból, ami a masszázs és az egészség, az egészségügyi masszázs, az egészség megőrzése és a mozgásszervi panaszok enyhítése kapcsán születettek.

Zaklatás a masszázspadon

A kellemetlen dolgok, amikor a szolgáltatás nem úgy alakul, ahogyan azt a nagykönyvben megírták, vagy masszőr és vendég elképzeli. Zaklatni nem kéne senkit, de sajnos előfordul, hogy a masszőr zaklatja a vendéget, olyan helyen érinti meg ahol az nem akarja, vagy mindenféle ajánlatokat tesz neki és fordítva is, a vendég akar többet, mint ami masszázs kereteibe belefér. Mindkét fajtából van több sztori.

A bejegyzés trackback címe:

https://masszazsinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr8116206922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása